centre ingrijire batrani
camin de batrani

Categorii camine de batrani

Facebook - pagina oficiala

Statistici vizitatori

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi13
mod_vvisit_counterIeri185
mod_vvisit_counterSaptamana aceasta404
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta596
mod_vvisit_counterLuna aceasta1000
mod_vvisit_counterLuna trecuta4083
mod_vvisit_counterTotal vizite1196050

We have: 9 guests online
IP-ul dvs.: 3.239.4.127
 , 
Today: Aug 11, 2022
Camine de batrani - Catalog

Camin de batrani Senior Family House

0

Categorie: Camine de batrani particulare din Ilfov
Camin de batrani Senior Family House

Orasul: Ilfov
Adresa: Str Trandafirilor nr 8 - Clinceni
Telefon: 0722.594.575
Descriere camin de batrani:

Senior Family House este un camin independent de ceea ce inseamna asistenta sociala de stat, avand servicii personalizate pentru fiecare rezident in parte, identificand astfel "Senior Family House" cu: siguranta, liniste, asistenta de calitate, prieteni.

Senior Family House este specializata in a acorda cea mai buna comunitate si calitate vietii rezidentilor nostri. Reputatia si excelenta au fost castigate prin eforturile personalului bine pregatit, angajatilor dedicati in permanenta ridicarii calitatii vietii celor care se afla deja in familia noastra de la "Senior Family House".

Calitatea serviciilor este inima si principiul de existenta al "Senior Family House" si tot ceea ce facem reflecta standardele inalte la care incercam sa ne ridicam zi de zi. Avand un caracter exclusivist, pensiunea gazduieste un numar de maxim 20 de persoane.


     Vizualizari: 1692
Marcaje: Camin de batrani Bucuresti,  azil de batrani,  Camin ingrijire Alzheimer,  camin de batrani privat,  azil de batrani privat,  camine de batrani particulare,  casa de batrani,  casa de batrani bucuresti,  cami
Rate now:  
0
RSS Feeds