azile de batrani
centre ingrijire batrani
camin de batrani

Categorii camine de batrani

Facebook - pagina oficiala

Statistici vizitatori

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAstazi270
mod_vvisit_counterIeri227
mod_vvisit_counterSaptamana aceasta5065
mod_vvisit_counterSaptamana trecuta2123
mod_vvisit_counterLuna aceasta11170
mod_vvisit_counterLuna trecuta12708
mod_vvisit_counterTotal vizite782373

We have: 7 guests, 2 bots online
IP-ul dvs.: 54.167.191.50
 , 
Today: Mar 26, 2017
Camine de batrani - Catalog

Caminul (Azilul) de batrani Sfanta Elena

2

Categorie: Camine de batrani particulare din Arges
Caminul (Azilul) de batrani Sfanta Elena

Orasul: Pitesti
Adresa: Strada Fagetului nr. 1
Telefon: +4 0742 56 15 44
Descriere camin de batrani:

CAMINUL SFANTA ELENA Ambele camine ofera standarde europene atat la serviciile medicale, cat si la confortul oferit in spatiile de cazare. CAMINUL SFANTA ELENA PITESTI Confortul caminului este oferit de un spatiu generos de 600 mp construiti, dispusi pe parter si etaj, intr-o cladire care are toate dotarile necesare pentru a asigura un confort sporit persoanelor care apeleaza la serviciile noastre. Cazarea se face in camere cu 2, 3 si 4 paturi, fiecare camera dispunand de parchet, termopan, TV color conectat la televiziunea prin cablu. Confortul deosebit, ingrijirea oferita de personalul calificat, programele de terapie ocupationala, dar si de stimulare cognitiva - in concordanta cu cele mai noi metode de terapie specifica dementei - vor asigura pacientilor cele mai bune conditii pentru o viata demna, indiferent de stadiul de boala. Ca si localizare centrul se afla in imediata vecinatate a Parcului Trivale si a Manastirii Trivale, din Municipiul Pitesti. Pentru detalii accesati: Camin batrani Pitesti.

 

CAMINUL SFANTA ELENA ofera urmatoarele servicii: -supraveghere 24 din 24; -evaluarea starii generale de sanatate de catre medicul caminului; -administrarea medicatiei; -administrarea hranei la pacientii cu stari avansate de boala; -exercitii fizice in functie de starea fizica a pacientului; -plimbari in curte in prezenta unui supraveghetor; -aerisirea si igienizarea camerei; -consultatii medicale, la medici specialisti, contra cost; -tratamente stomatologice, contra cost.

Perioada minima de cazare este de 1 luna. Pretul variaza in functie de starea de sanatate a pacientului. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Actele necesare pentru înscrierea la cămin sunt: Atat de simplu! Am incercat pe cat de mult sa-ti usuram situatia in vederea inscrierii persoanei dragi in caminul nostru... Drept urmare singurele acte pe care ti le cerem sunt cartea de identitate sau buletinul, talonul de pensie, dosarul medical si o simpla adeverinta medicala. Contractul il vei semna pe loc in momentul internarii. 1. Copie C.I. 2. Talon pensie 3. Adeverinţă de la medicul specialist de boli infecţioase (care să ateste că nu aţi contactat boli infecţioase) 4. Copie după dosarul medical 5. Contract (care va fi completat la sediul nostru)


     Vizualizari: 3310
Marcaje: camin batrani,  azil batrani,  azil batrani pitesti,  camin batrani pitesti,  camin alzheimer,  camin sfanta elena
Rate now:  
0
RSS Feeds